Mobila la comanda prin SIMULATORUL 3D

Vino cu dimensiunile camerei sau locuintei pe care doresti sa le mobilezi si consilierii nostrii te vor ajuta sa-ti vezi visul cu ochii. Fie ca doresti sa mobilezi bucataria, livingul sau dormitorul cu un dressing modern, Simulatorul 3D te va ajuta sa alegi piesa cu piesa, sa modifici culorile sau dimensiunile, sa schimbi pretul,  in asa fel incat sa ajungem impreuna la compozitia ideala pentru tine. 

Vei putea vizualiza cat mai real mobilierul dorit folosind cea mai variata gama de materiale si culori de pe piata

SERVICE SI REPARATI
CASTILLO MOB se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 si O.G. nr 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre CASTILLO MOB prin intermediul unitatii service.

Service-ul se face conform garantiei CASTILLO MOB si are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

In cazul in care la oricare dintre produsele CASTILLO MOB constatati defecte de fabricatie, in momentul achizitonarii, ne obligam sa reparam produsul in termen de 15 de zile:

– daca produsul nu poate fi reparat, sau durate de service este mai mare de 15 de zile, produsul va fi inlocui cu unul identic.
– daca produsul nu mai poate fi reparat, iar pe stoc nu exista nici un alt produs identic, clientului ii va fi returnata in totalitate suma platita intr-un maxim de 30 de zile.