Cuier Defne 121-3

1,470 lei

Conceputa un design modern și ergonomic garderoba vă vine în ajutor cu spațiu de depozitare a încălțămintei numeroase și totodată o modalitate de depozitare a pieselor de vestimentație sau a genților pe care obișnuiți să le folositi in mod curent.

COMPARĂ

Descriere

Dimeniune: 1210 x 1980 x 370 mm.
Materiale: PAL 18 mm
Culoare: crem/nuc

Conceputa un design modern și ergonomic garderoba vă vine în ajutor cu spațiu de depozitare a încălțămintei numeroase și totodată o modalitate de depozitare a pieselor de vestimentație sau a genților pe care obișnuiți să le folositi in mod curent, fiind compatibilă cu mobilierul deja existent datorită nuanței deschise la culoare care se asortează ușor cu restul pieselor de mobilier sau obiectelor de decor deja existente. Simultan, este suficient de încăpătoare fără a ocupa prea mult din spațiul pe care îl aveți la dispoziție în cadrul holului dumneavoastră.

Produsul necesita montaj specializat!

Praful de pe suprafata de lemn se indeparteaza cu o carpa uscata si moale. Eventualele pete de pe suprafetele de sticla se indeparteaza cu o carpa moale si cu detergent specific pentru suprafete de sticla.  

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cuier Defne 121-3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *